Hoewel Holland Sport Systems veel verenigingen in Nederland voorziet van diverse materialen, is zij ook op de buitenlandse markt actief. Het is voor ons geen enkel probleem om in het buitenland te leveren. Onze buitenlandse opdrachtgevers zorgen meestal zelf voor de montage. Ter ondersteuning voor het monteren van onze lockers sturen wij altijd een duidelijke montagehandleiding mee. Vanzelfsprekend kan er ook altijd even gebeld worden met onze verkoop voor montage-ondersteuning. Het afleveren van onze materialen in het buitenland kost net iets meer tijd dan onze binnenlandse leveringen. De vrachtkosten en onze levertijd voor buitenlandse levering zijn daarom op aanvraag verkrijgbaar.

Koninklijke SK Nieuw Stabroek

Deze voetbalclub uit het Belgische Stabroek heeft negen ballenlockerunits (totaal 36 lockers) van het type M-1000 aangeschaft. De ballenlockers zijn binnen 14 dagen geleverd. De vereniging heeft er voor gekozen om de lockers door ons te laten monteren. Binnen een mum van tijd waren de lockers klaar voor gebruik.

Harvestehuder THC e.V.

De Harvestehuder hockey- en tennisclub (HTHC) is een vereniging welke is gevestigd in het Duitse Hamburg. De club is in 1891 opgericht als tennisvereniging. De drie tennisbanen werden in de winter omgedoopt tot ijsbanen. In 1904 kwam daar een hockeyveld bij. Inmiddels is HTHC gegroeid tot een volwaardige vereniging waarin op hockeygebied grote nationale en internationale successen worden behaald.

Keeperstassen

De vereniging zocht naar een oplossing om keeperstassen veilig en geventileerd te kunnen opbergen. Via een zoektocht op internet kwamen zij terecht  op onze website. Er werd een verzoek tot het ontvangen van informatie ingevuld die HTHC nog dezelfde dag via hun mail kreeg toegestuurd. Binnen drie weken waren de tassenlockers in Hamburg afgeleverd. Dankzij de uitgebreide handleiding heeft HTHC zelf de montage kunnen uitvoeren.

Alheembouw n.v.

Dat wij ook grote orders uitleveren aan het buitenland, daar is onze opdrachtgever Alheembouw uit Oostnieuwkerke (B) een goed voorbeeld van. Ruim 1800 tribunestoelen hebben wij aan hen geleverd ten behoeve van het complex van de Belgische voetbalbond in Tubize. De montage van deze tribunestoelen is door ons uitgevoerd.

Wilt u meer weten over onze buitenlandse leveringen, informeer gerust naar de mogelijkheden.

Categorie

Bent u benieuwd welke mogelijkheden er voor uw club zijn? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

    Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en rechten die u heeft.