Frequently Asked Questions

Hieronder vindt u een overzicht van onze veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

De gaaslockers en tribunestoelen hebben we op meestal op voorraad. Hebben we er te weinig, of zijn we door de voorraad heen is de levertijd 4-6 weken. Het duurzame meubilair is altijd op aanvraag en heeft momenteel een levertijd 3-7 weken.

Ja er is subsidie te krijgen via de overheid. De gaaslockers en het meubilair vallen onder de BOSA-regeling. Hier kan subsidie aangevraagd worden vanaf een investering van € 2.500,00 euro.

Dat kan zeker, we hebben een kleine showroom waar wij onze producten hebben staan.

Nee, dat is geen enkel probleem. Wij leveren al sinds 1999 dezelfde soort lockers er bestaat dus altijd de mogelijkheid om deze met dezelfde soort uit te breiden.

Nee, onze transporteur belt altijd 30 minuten voor aankomst met de contactpersoon. Levering is altijd tussen 07:00 uur en 18:00 uur. Wilt u uw bestelling geleverd krijgen op een specifiek tijdstip is dat ook mogelijk. De extra kosten die we hiervoor rekenen is €50,00.

Dit is in overleg mogelijk.

Geen probleem, wij zijn altijd bereid om langs te komen op de accommodatie!

Dit is mogelijk, er zit dan altijd een levertijd op van +/- 5 weken.

Het meubilair is gemaakt van gerecyclede kunststof drinkflesjes. De planken/meubilair die daaruit ontstaan zijn ook weer te recyclen hierdoor zal er zelden tot nooit afval zijn.

Ja, ieder product van Holland Sport Systems heeft garantie. Dit verschilt wel per product. Meer informatie kun je opvragen bij één van onze specialisten.

Doordat wij alles in eigen beheer hebben is het mogelijk om losse onderdelen te bestellen mocht er iets kapot of kwijtgeraakt zijn. Denk aan 1 tribunestoel, 1 kapot deurtje van een lockers of 1 plank van het meubilair. Alles kan.

Als u uw materiaalhok wilt inrichten voor de opslag van sportmaterialen van de sportclub bent u op de juiste website beland. Door onze eigen productie en grote voorraad kunnen wij snel en altijd perfecte oplossingen bieden voor het opslag probleem van de club. Neem contact op en een van onze medewerkers staat u graag te woord!

Bij ons bestel je de producten via het contactblad op de website, mail of telefonisch. Wij zullen de bestelling bevestigen met een orderbevestiging en daarna zal de financiële administratie de eerste 40% factuur sturen. Na levering en installatie volgt de 60% factuur.

Het is mogelijk om de aangeschafte producten op afbetaling te betalen of via een betalingsregeling. Neem hiervoor contact met ons op om tot een passende oplossing te komen.