Sportaccommodatie inrichting sinds 2007

Holland Sport Systems levert alles wat te maken heeft met kleedruimte en of sportaccommodatie inrichting. Scholen, basis of voortgezet onderwijs, vinden op deze site hun kluisjes en kastjes voor de jasjes van de kinderen. Of het nu een nieuwbouw situatie of een renovatie van uw bestaande sport- of kleedaccommodatie betreft, Holland Sport Systems helpt u de ruimtes efficiënt en doelmatig in te richten tegen een acceptabele prijs.

Waarom klanten voor ons kiezen

Hoe het begon

Als Jos Martens in 2000 bij een golfbaan op bezoek gaat om daar, via zijn bedrijf GS-Systems magazijninrichting, archiefstelling aan te bieden komt bij toeval de opslag van golftassen ter sprake. Gewapend met een paar gaaswanden en voorbeelden gaat Jos aan de slag, en de eerste golflocker is geboren. Omdat de vraag naar lockers toeneemt, wordt in 2007 een aparte BV opgericht; Holland Sport Systems.

Uitgebreid assortiment

In de loop der jaren is de locker doorontwikkeld tot een nog steviger en solide locker in meerdere soorten en maten. Inmiddels zijn er zo’n 25.000 verkocht aan onder andere voetbal- hockey- en golfverenigingen in Nederland, België en Duitsland. Maar daar is het niet bij gebleven. Het assortiment van Holland Sport Systems is aanzienlijk uitgebreid met kleedkamerbanken, balltrolley’s, kluisjes en tribunestoelen. Op deze manier kunnen wij de markt op een zo breed mogelijke manier bedienen.

Duurzaam

Als bedrijf zijn wij altijd op zoek naar verbeteringen en uitbreiding van ons assortiment waarbij we ook stilstaan bij het begrip duurzaam. Sinds een aantal jaren is Holland Sport Systems dealer van het duurzaam buitenmeubilair van Govaplast. Buitenmeubilair wat is gemaakt van 100% gerecycled kunststof. Inmiddels zijn met dit duurzaam buitenmeubilair verschillende schoolpleinen en sportverenigingen ingericht.

Bovendien is ons bedrijfspand al sinds 2018 energieneutraal, mede dankzij de zonnepanelen op het dak.

Toekomst

Wij staan als bedrijf niet stil maar zijn voortdurend op zoek naar verbetering van onze producten en uitbreiding van ons assortiment. Wij blijven met u meedenken over alles wat uw nodig heeft voor uw nieuwbouw- en/of renovatieplannen. Holland Sport Systems helpt u de ruimtes efficiënt en doelmatig in te richten tegen een acceptabele prijs.

Team Holland Sport Systems

Nils Toonen

Directeur / Eigenaar

Jos Martens

Adviseur

Willie Timmer

Binnendienstmedewerkster / Administratie