Hockeyclub Den Bosch, één van de grootste clubs die ons kleine sportland telt heeft gekozen voor een samenwerking met ons. Het materiaalhok van de hockeyclub is ingericht met de tassenlockers waarin de keepers hun uitrusting makkelijk en veilig kunnen opslaan. Daarnaast hebben wij ook de kleedkamer van de selectie ingericht met kuipstoeltjes en voor iedere speelster/speler een eigen kastje met elektronisch codeslot.

Historie van Hockeyclub Den Bosch

De R.K. Mixed Hockeyclub ‘s-Hertogenbosch, thans HC ‘s-Hertogenbosch werd op 14 juli 1937 opgericht. De club is ontstaan uit de sportvereniging van de “Provinciale Noord-Brabantsche Electriciteitsmaatschappij’, de P.N.E.M, het huidige Essent.

De club is sinds 1932 actief in de Zuid-Nederlandse hockeybond onder de naam PSV (PNEM Sport Vereniging. Doordat in de Zuidelijke hockeybond maar een beperkt aantal verenigingen deelnam, kwam snel de wens om aansluiting te zoeken bij de Nederlandse Hockey Bond. Echter tot deze bond mochten geen bedrijf gelieerde verenigingen toetreden en dat maakte een reorganisatie van de PNEM Sportvereniging noodzakelijk. Op 14 juli 1937, in het toenmalige Hotel Royal aan de Visstraat, viel het besluit om als zelfstandige vereniging door te gaan en werd de oprichting van de Mixed Hockey Club ’s-Hertogenbosch met een ferme klap van de voorzitter, bekend gemaakt. De vereniging bestaande uit vijf bestuursleden en tien leden, benoemde direct vijf verschillende commissies om voortvarend aan de slag te gaan.

Welke materialen zijn er gebruikt bij HC Den Bosch

Zoals hierboven ook al genoemd is zijn de tassenlockers geplaatst in het materiaalhok. De club wilde echter niet onze standaard tassenlockers maar een iets bredere en hogere variant. Uiteraard geen enkel probleem! Uiteindelijk zijn de tassenlockers geleverd in de kleuren van de club, zwart en geel.

Afbeeldingen van het project

Tassenlockers voor de keepers bij HC Den Bosch
Selectie kleedkamer - HC Den Bosch

Categorie

Bent u benieuwd welke mogelijkheden er voor uw club zijn? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

    Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en rechten die u heeft.