Code hangslot

Om onze lockers af te sluiten adviseren wij een code hangslot. Het slot is te openen met een zelf ingestelde 4-cijferige code. Mocht deze code niet meer te achterhalen zijn dan kan de beheerder de locker openen met een hoofdsleutel. Daarmee is de vergeten code ook te resetten, het slot kan dus altijd gebruikt worden. Als u sloten bij ons koopt, sturen wij altijd een handleiding mee. Maar u kunt ook naar een filmpje kijken waarin duidelijk wordt uitgelegd hoe het slot werkt. Dit filmpje vindt u onderaan de pagina.

Elektronisch codeslot

Onze teamlockers worden standaard geleverd met een elektronisch codeslot. Zodra alle tassen van de spelers in de teamlocker liggen sluit de leider de locker af door een zelfbedachte 4-cijferige code in te toetsen. Uiteraard is een beheerdercode beschikbaar voor het geval de code niet meer te achterhalen is. Door middel van een hoofdsleutel is het slot ook open te krijgen. Ook voor dit slot leveren wij een handleiding mee. Wilt u dit liever middels een filmpje zien? Kijk dan hier onderaan de pagina.

Categorie

Bent u benieuwd welke mogelijkheden er voor uw club zijn? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

    Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en rechten die u heeft.