Update:

De Nationale Sport Vakbeurs ligt alweer achter ons. De beurs werd net als voorgaande jaren druk bezocht. Veel bezoekers wisten de weg naar onze stand te vinden en waren geïnteresseerd in onze gaaslockers, tribunestoelen en buitenmeubilair. Vanzelfsprekend zullen wij volgend jaar weer aan deze beurs deelnemen. Via deze site laten wij u weten wanneer en bij welk standnummer wij u dan graag verwelkomen.

Op woensdag 15 november 2023 vindt voor de twaalfde keer de Nationale Sport Vakbeurs plaats. Tussen 10.00 uur – 17.00 uur bent u van harte welkom in de Evenementenhal in Gorinchem. Hollands Sport Systems is ook weer aanwezig op deze drukbezochte beurs. Als totaalleverancier voor uw accommodatie hebben wij de afgelopen jaren vele honderden verenigingen, gemeentes en andere organisaties voorzien van gaaslockers, duurzame kleedkamerbanken, tribunestoelen, teamlockers en duurzaam buitenmeubilair. Wilt u ook kennismaken met onze producten? Graag begroeten wij u op onze stand met nummer 193.  Wilt u een gratis toegangsbewijs? Klik hier.

Categorie

Bent u benieuwd welke mogelijkheden er voor uw club zijn? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

    Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en rechten die u heeft.