Holland Sport Systems biedt een innovatieve oplossing voor een probleem dat steeds vaker voorkomt op middelbare scholen namelijk afleiding door mobiele telefoons in de klas. De rijksoverheid heeft besloten dat er per 1 januari 2024 mobiele telefoons niet meer mogen worden gebruikt in de klas. Scholen gaan hierover zelf de afspraken maken met leraren, ouders en leerlingen. Een school kan er voor kiezen om telefoonkluisjes beschikbaar te stellen voor haar studenten. Bij Holland Sport Systems koopt u deze telefoonlockers die voldoen aan deze wet- en regelgeving.

De noodzaak van GSM lockers

Mobiele telefoons in de klas leiden af en zorgen ervoor dat leerlingen slechter presteren. Een verbod op telefoons in de klas kan de concentratie van de leerlingen tijdens de les verbeteren, daarmee worden ook de leerprestaties verbeterd. Onze GSM lockers, ook wel telefoonkluis genoemd, biedt een praktische oplossing.

Waarom Holland Sport Systems?

Onze vakkluisjes voor telefoons op school zijn ontworpen met het oog op veiligheid en gebruik. De lockers zijn eenvoudig in het gebruik, waardoor leerlingen snel en efficiënt hun telefoon kunnen opbergen voordat de lessen beginnen. De kluisjes zijn leverbaar in units van 10, 30 of 50 vakken. Vanwege het hoge gewicht adviseren wij de kasten aan de muur te verankeren. Elk vak is bekleed met vilt, dit voorkomt beschadigingen en krassen. De kunststof stootdoppen zorgen voor een gedempte sluiting. Kasten worden geleverd met een cilinderslot en zijn voorzien van een moedersleutelsysteem. De vakken zijn standaard voorzien van nummering welke gelijk is aan de genummerde sloten. Wij kunnen de telefoon kluis leveren in maar liefst 16 verschillende kleuren (zie kleurenkaart hieronder).

Meer informatie? Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor uw school te bespreken.

GSM lockers
Kleuren GSM lockers

Bent u benieuwd welke mogelijkheden er voor uw club zijn? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

    Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en rechten die u heeft.