De grote Volendamse voetbalclub RKSV Volendam heeft onlangs gekozen voor onze duurzame buitenmeubilair. RKSV Volendam en Holland Sport Systems werken al jaren samen. Het is ooit begonnen met de aanschaf van teamlockers in de clubkleuren, daarna het opknappen de huidige opklapbare tribunestoelen. Wij hebben ervoor gezorgd dat de club niet totaal nieuwe stoelen heeft hoeven aanschaffen maar alleen de zitting en rugleuning. (De staalconstructie was nog in goede staat) Hierdoor is de tribune weer voor een fractie van de normale prijs opgeknapt!

Mede hierdoor kregen wij de vraag of wij wilde meedenken met het opknappen van hun nieuwe terras. Er is gekozen voor een een combinatie van de zeer populaire picknicktafel ‘’Type OSLO’’ en het model ‘’Type ROMA’’. Deze laatste is een ronde picknicktafel, dit is met name voor sportclubs een leuke en gezellige tafel om met het hele team aan te zitten.

Bent u benieuwd welke mogelijkheden er voor uw club zijn? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

    Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en rechten die u heeft.