T.S.V. Theole is een voetbalvereniging welke in 1912 is ontstaan uit vier verenigingen. Theole is de historische naam voor de stad die we heden ten dage beter kennen als Tiel. De vereniging is een uitgegroeid tot een grote vereniging met zo’n 950 leden.

Op 14 april jongstleden werd het nieuwbouw complex van de vereniging geopend. Een prachtig complex met een groot dakterras, een nieuw clubhuis en nieuwe kleedruimtes. Aan Holland Sport Systems de eer om alle kleedkamers in te richten en het buitenmeubilair te verzorgen.

Duurzame kleedkamers

Voor het inrichten van de kleedkamers is maar liefst 348 meter aan duurzame planken gebruikt van het type EcoClass. Deze kunststof planken zijn gemaakt van gerecycled plastic, waaronder PET-flesjes. De stalen beugels waarop de planken zijn bevestigd zijn niet gelast maar gebogen, een proces wat minder belastend is voor het milieu. De kleedhaken zijn voor de veiligheid aan de achterkant van de planken gemonteerd, het risico om je aan deze haken te bezeren is daardoor geminimaliseerd.  Voor de selectiekleedkamer zijn er 20 business seats geplaats met het logo van Theole in de hoofdsteunen. Uiteraard hebben wij  deze business seats in de clubkleuren geel/zwart geleverd. De vakkenkasten voor het opbergen van de persoonlijke bezittingen zijn voorzien van elektronische codesloten.

Op het buitenterrein zijn 4 buitenbanken geplaatst van het type Bonn. De degelijke zitbank, geleverd in een geel/zwarte uitvoering, heeft een lengte van 3,6 meter. Vanzelfsprekend is ook deze duurzame bank gemaakt van gerecycled kunststof. Grote voordeel hiervan is dat deze het hele jaar buiten kan blijven staan. Bovendien is de bank onderhoudsvrij en makkelijk schoon en/of droog te maken. Ons duurzaam circulair buitenmeubilair is van een dusdanige kwaliteit dat wij een lange garantietermijn hierop geven.

Hieronder een kleine foto impressie.

Bent u benieuwd welke mogelijkheden er voor uw club zijn? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

    Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en rechten die u heeft.