VRC Veenendaal

Veenendaalse Racing Club (VRC) is opgericht in 1952 door een groep enthousiaste mensen. Hoewel VRC is begonnen op het veld van triangel Boys werd er al gauw een nieuw veld aan de Brinkersteeg aangelegd. De faciliteiten waren toen niet optimaal. Er moest omgekleed worden in een deel van de naast gelegen boerderij, en wassen gebeurde in de drinkbakken van de koeien. In 1978 verhuisde de club naar Sportpark Spitsbergen en heeft VRC ruim 1.400 leden.

Lockers in het ballenhok

VRC is al een paar jaar bezig met het opknappen van de accommodatie. Zo heeft Holland Sport Systems de tribune al eens voorzien van nieuwe stoelen van het type HSS-E in het blauw en geel. Sterke groei heeft de club doen besluiten lockers aan te schaffen om zo het materiaalhok te professionaliseren. Inmiddels staan er 13 units (52 vakken) van onze type M-1000 in het ballenhok. Daarnaast koos VRC ook voor type F-1000. Van dit laatstgenoemde type zijn vier units geplaats (16 vakken) en een speciale op maat gemaakte uitvoering van 2 hoog. Van deze speciale uitvoering zijn zes stuks geplaatst (12 stuks).

Gemeente Amsterdam

In maart 2022 is begonnen met de bouw van de nieuwe sporthal Elzenhagen in opdracht van de gemeente Amsterdam. Afgelopen november vond de feestelijke opening plaats. Elzenhagen heeft als eerste sporthal in Nederland een LED-vloer. Sporters zien alleen lijnen die ze op dat moment nodig hebben. Met één handbeweging verander je de LED-vloer in een zaalvoetbalveld, een basketbalveld of in bijvoorbeeld een volleybalveld.

Opslag sportmaterialen

Ook in deze nieuwe sporthal moest er een mogelijkheid zijn om sportmaterialen op te slaan. Gemeente Amsterdam koos voor 6 units (12 vakken) van 600 x 600 mm en 10 units (20 vakken) van onze brede lockers 800 x 800 mm. Daarnaast wilde de gemeente graag dat er een hoek van de materiaalruimte kon worden afgesloten. Dit hebben wij gerealiseerd door grote gaaspanelen met een afsluitbare schuifdeur te plaatsen.

Categorie

Bent u benieuwd welke mogelijkheden er voor uw club zijn? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

    Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en rechten die u heeft.