In 2007 installeerde Holland Sport Systems lockers bij hockeyclub SV Phoenix te Zeist. Nu, 17 jaar later, is het tijd voor capaciteitsvergroting; er worden oude lockers verplaatst en nieuwe geleverd.

Eerste levering in 2007

Hockeyclub SV Phoenix uit Zeist behoort tot één van de oudste sportclubs van Nederland. De vereniging is in 1884 opgericht. Bij het 125-jarig bestaan in 2009 is de club door Koningin Beatrix onderscheiden met de Koninklijke Erepenning. De vereniging telt zo’n 1.500 leden waarvan ongeveer de helft jeugdspelers zijn. In 2007 werd Holland Sport Systems benadert met de vraag of zij een oplossing had voor de opslag van keeperstassen. In dat zelfde jaar werden er zo’n 72 lockers geleverd en gemonteerd.

Hergebruik lockers

Nu, zo’n 17 jaar later heeft de vereniging nieuwe containers aangeschaft om de capaciteit voor de materiaalopslag te vergroten. De oude lockers die in 2007 waren geleverd, zijn door vrijwilligers van de vereniging gedemonteerd en door het montageteam van Holland Sport Systems opnieuw gemonteerd in de nieuwe materiaalcontainers. Gemaakt van hoogwaardige materialen hebben ze de tand des tijds doorstaan en bieden ze nog steeds optimale functionaliteit. Het robuuste ontwerp heeft ervoor gezorgd dat ze bestand zijn tegen dagelijks gebruik. Onze lockers hebben daarmee niet alleen bewezen dat ze lang meegaan, maar ze zijn na 17 jaar nog makkelijk de dé-monteren en opnieuw te monteren om een efficiëntere indeling te creëren.

Omdat uitbreiding van opslag van keeperstassen noodzakelijk was zijn er tevens 12 nieuwe units (=48 lockers) geplaatst van het type F-1300. De blauwe vakkenkasten die u op de foto’s ziet zijn ook door ons in 2007 geplaatst. Deze doen dienst als opslag voor de hockeyballen.

Bent u benieuwd welke mogelijkheden er voor uw club zijn? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

    Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en rechten die u heeft.