Veel verenigingen kampen met een tekort aan kleedruimtes. Zeker op de zaterdagochtend als er veel pupillenwedstrijden worden gespeeld. Verenigingen hebben niet zomaar even het geld en de ruimte beschikbaar voor het uitbreiden van de kleedkamers. De teamlocker biedt een snelle en veel goedkopere oplossing.

De praktische kant van de teamlocker

Het principe van de teamlocker is eigenlijk heel eenvoudig. Spelers van een team trekken in de kleedkamer hun tenue en schoenen aan. Vervolgens bergen zij hun kleding en andere spullen op in hun sporttas. Hun tassen plaatsen zij vervolgens in de locker. Vervolgens wordt de gaaslocker afgesloten. Zo is de kleedruimte helemaal vrij voor een volgend team. Daarnaast zijn ook alle kostbare spullen als mobiele telefoon, portefeuilles, sieraden en sleutels veilig opgeborgen. Dus dienen de lockers tevens als kleedkamer kluisjes.

De kleedkamer lockers worden afgesloten met een elektronisch codeslot. Dit slot kenmerkt zich door de eenvoudige bediening. Iedere gebruiker kan zelf een eigen numerieke code invoeren van vier posities.  Door tweemaal de zelf bedachte code in te voeren sluit de locker. Het openen van de locker gaat ook eenvoudig; u voert simpelweg éénmaal de door u verzonnen code in. Uiteraard is een beheerdercode beschikbaar voor het geval dat de ingevoerde code niet meer te achterhalen is. Het slot is stofbestendig en spatwaterdicht. De twee meegeleverde penlite batterijen gaan circa drie jaar mee.

Op welke plek zet je teamlockers neer?

Teamlockers kan je binnen plaatsen, in een centrale (kleed)ruimte of buiten onder een afdak. Als je als vereniging de keuze hebt, dan is het handig om de lockers zo dicht mogelijk in de buurt van de kleedkamers te plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld in de centrale hal die grenst aan de kleedruimtes. Het is wel zaak dat u goed in de gaten houdt of de gang nog breed genoeg is volgens de voorschriften van de brandweer. Het komt ook voor dat een vereniging een kleedruimte opoffert om hier een teamlockerruimte van te maken.

Op een sportcomplex is buiten vaak wel een zogenaamde “blinde muur” te vinden. De lockers zouden tegen deze muur geplaatst kunnen worden onder een afdak. Vaak staan ze dan ook nog goed in het zicht. Het plaatsen van lockers in de kleedruimte is ook mogelijk, al heeft dit wel als nadeel dat de ruimte vaak wat aan de krappe kant wordt.

De belangrijkste voordelen van teamlockers

Wij zetten de voordelen nog even op een rij:

 • Snelle levering
 • Eenvoudige montage
 • Uitbreiding mogelijk
 • Zowel binnen als buiten plaatsing mogelijk
 • Lost een kleedkamer tekort op
 • Diefstal vrij opbergen
 • Wedstrijdplanning is eenvoudiger geworden

Productomschrijving van onze teamlocker

Een teamlocker bestaat uit twee vakken boven elkaar. Er kunnen dus twee teams van één locker gebruik maken. De locker is verkrijgbaar in de afmeting: 1300 x 800 x 2200 mm (breedte x diepte x hoogte)

Meer specificaties van onze teamlocker:

 • Standaard geleverd in RAL 7035 (lichtgrijs), maar verkrijgbaar in elke kleur
 • Zowel tegen een muur als in de vrije ruimte te plaatsen
 • Frames en legborden in sendzimir verzinkt, maar ook te poedercoaten
 • Deuren en frames gemaakt van 2 mm dik staal
 • Gewicht 80 kilo

De teamlocker koopt u natuurlijk bij Holland Sport Systems

Heeft u kleedkamers tekort, maar geen geld voor nieuwe kleedkamers? Dan is onze teamlocker de allerbeste oplossing. Uw kleedkamerprobleem wordt snel en goedkoop opgelost omdat de aanschaf van teamlockers lang niet zo prijzig is als het uitbreiden van kleedruimtes. Onze kleedkamerlockers zijn robuust, stevig en hebben een lange levensduur. Veel verenigingen maken daarom naar hun volle tevredenheid al gebruik van deze oplossing. Niet alleen omdat hun kleedkamerprobleem is opgelost, maar ook omdat kostbare spullen niet meer achter de bar hoeven worden gebracht. Deze worden immers ook veilig achter slot en grendel opgeborgen in de teamlocker. Wilt u meer weten over onze veel gebruikte teamlockers? Bel of mail gerust. Wij maken graag een geheel vrijblijvende offerte voor u.

Categorie

Bent u benieuwd welke mogelijkheden er voor uw club zijn? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

  Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en rechten die u heeft.