In 2021 hebben wij de mooie aanvraag binnen gekregen om de twee nieuwe tribunes op het schitterende formule 1 circuit ‘Spa Francorshamps’ te voorzien van tribunestoelen. De plannen waren om 1 van de nieuwe tribune bovenaan de befaamde bochtencombinatie ‘Eau Rouge of Raidillon’ te creëren met 4600 zitplaatsen en de andere tribune komt een stukje terug. Deze is terug te vinden net na de eerste bocht ‘La Source’ en het eerste gedeelte van ‘Eau Rouge’ in.

Na een bezoek op het hoofdkantoor van de Belgische projectontwikkelaar ‘WUST’ hadden wij de opdracht gekregen om de nieuwe tribune te voorzien van stoelen! Er werd gekozen voor het type HSS-V, dit is een aan een geschakelde stoel. Het was een flinke uitdaging om stoelen en nummers netjes te monteren, niet alleen omdat je afhankelijk bent van de precisie van andere bedrijven, zoals de betonboer die de betonelementen leggen maar ook omdat er van ons werd gevraagd om de nummertjes niet alleen vast de plakken maar ook vast te maken met twee stuks RVS schroeven per stoel. (bijna 10.000 keer voorboren en 10.000 keer schroeven!)

Uiteindelijk na vele uren zwoegen door ons montage team en door Jos en mijzelf vinden wij dat er een erg mooie tribune hebben opgeleverd en er is inmiddels ook al met veel plezier gebruik van gemaakt tijdens de spectaculaire race van afgelopen augustus!

Bent u benieuwd welke mogelijkheden er voor uw club zijn? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

    Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en rechten die u heeft.