Tevreden leden bij Golf Park Tervuren

Philippe Smeets, verantwoordelijk voor de baan & infrastructuur van het Belgische Golf Park Tervuren  vertelt dat de vraag naar golflockers steeg naarmate de vereniging steeds meer leden telde.  “De leden zijn tevreden over de manier waarop ze hun materiaal op de club kunnen laten. Daarnaast is het een groot voordeel dat ze nu op de fiets naar de club kunnen komen. Wij als club zijn vooral tevreden over de kwaliteit van de lockers en de correcte service”

52 golflockers bij Golfclub Duurswold

Zoals bij zoveel golfclubs kwam ook de vraag naar golflockers vanuit de leden, aldus Ria Tepper, bestuurslid bij Golfclub Duurswold. “Er was een enorme vraag naar lockers. Veel van onze leden willen met de fiets naar de club komen maar met de zware tas is dat geen optie. Bovendien zijn er mensen die thuis weinig ruimte hebben om de toch wel wat lompe golftassen op te slaan. Zij hebben ook belang bij een locker. Net als gezinnen die over één auto beschikken. Inmiddels staan er op de club 52 lockers waarvan de gebruikers zeer tevreden zijn. Er is inmiddels zelfs een wachtlijst voor lockers. Ons clubhuis is in volledige nieuwbouw en zodra dit klaar is gaan we kijken of we de lockerruimte kunnen uitbreiden”.

Alle golflockers bezet bij Golfclub Ter Specke

Golfclub Ter Specke is een golfclub die gebruik maakt van de voetbalvelden van de FC Lisse”, vertelt bestuurslid Ruud van der Helm. “Over deze voetbalvelden is een golfbaan gecreëerd met 9 holes. Enkele jaren terug is het besluit genomen om het gehele complex te moderniseren door nieuwbouw van een sporthal, clubhuis en buitengebeuren. Een deel van het buitengebeuren waren enkele containers met verschillende functies, deze containers zijn vervangen door een  modulair gebouw waarin een ruimte is opgenomen voor plaatsing van een aantal enkele en dubbele golflockers. De lockers voorzien in de vraag naar bergruimte voor mensen die hun tassen veilig op de club willen laten staan. Door de aanschaf van de golflockers voldoen we als club aan de wens voor een veilige, betaalbare opslag van een aantal, dure, golftassen. Vanaf het eerste moment waren alle lockers bezet en daaruit bleek de behoefte hieraan. Voor de golfclub is dat een marketingtool van betekenis. Het mes snijdt aan twee kanten. De club is zeer tevreden met de plaatsing van de lockers. Op den duur zal deze investering voor opbrengsten voor de club gaan zorgen. De gebruikers zijn blij dat ze hun tas op de club kunnen laten staan en dat er met hun wensen rekening is gehouden.”

Golf Park Tervuren

Categorie

Bent u benieuwd welke mogelijkheden er voor uw club zijn? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

    Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en rechten die u heeft.