Verenigingen, scholen, horecagelegenheden, parken, zwembaden en natuurgebieden, zomaar een paar plaatsen waarbij buitenmeubilair niet meer is weg te denken. Maar buitenmeubilair moet wel aan veel eisen voldoen. Het moet wel wat kunnen hebben, duurzaam zijn en vooral ook veilig. Daarnaast moet het ook praktisch zijn, dus makkelijk te reinigen en onderhoudsvriendelijk. En natuurlijk wilt het oog ook wat.

Gerecycled kunststof

Ons buitenmeubilair is gemaakt van 100% gerecycled kunststof, en dus uiteindelijk zelf ook weer te recyclen. Het duurzaam buitenmeubilair is het perfecte alternatief voor hout en beton. Droogrot behoort tot het verleden. Kunststof is onderhoudsvrij, er hoeft dus niet meer geschuurd en gelakt te worden. Bovendien heeft u geen last meer van splinters. Banken zijn na een regenbui eenvoudig droog te wrijven. Het verwijderen van graffiti is kinderspel. Het meubilair kan prima het hele jaar buiten blijven staan, dus kunt u het ook het hele jaar door gebruiken.

Verschillende types en kleuren buitenmeubilair voor de sportclub

Vanwege het kunststof zijn er leuke en originele ontwerpen beschikbaar, of het nu simpel, strak, design of apart is, voor elke club is wel iets! De ‘’standaard’’ picknicktafel kan zelfs verlengd worden tot een grote picknicktafel van een totale lengte van 360 cm! Hierdoor kan het hele team aan 1 tafel zitten en dat zorgt weer voor een leuke dynamiek op het terras. Of kies voor onze zeshoekige buitentafel, waar je makkelijk met twaalf personen aan kunt zitten. Onze zitbanken zijn ideaal voor langs de lijn en onze sta-tafels geven uw terras een professionele uitstraling. Speciaal voor sportclubs is de Level-X ontwerpen. De ideale bank voor langs het veld om lekker op de leunen, op te zitten of tegenaan te hangen. Als u als vereniging ons duurzaam buitenmeubilair aanschaft komt u ook in aanmerking voor de BOSA-regeling. Het onderstel van het circulaire meubilair is altijd zwart. Er kan gekozen worden uit de volgende kleuren:

kleuren buitenmeubilair

De voordelen van ons duurzaam buitenmeubilair in het kort op een rij

Wij zetten voor u de voordelen nog even in het kort op een rij:

 • Onderhoudsvrij
 • Recyclebaar
 • Duurzaam
 • Graffiti makkelijk te verwijderen
 • Hele jaar te gebruiken
 • Diverse soorten, kleuren en maten
 • Tien jaar garantie
 • Makkelijk te monteren
 • Deskundig advies op maat
 • Subsidie via BOSA-regeling   

Waarom Holland Sport Systems?

Of u nu op zoek bent naar een picknicktafel, buitenbanken, parkbanken, kinderpicknicktafels, met Holland Sport Systems zit u goed. Wij geven u een deskundig advies en desgewenst komen wij bij u langs om mee te denken over de inrichting van uw buitenruimte. Daarna ontvangt u van ons een uitgebreide doch geheel vrijblijvende offerte. Ons buitenmeubilair is makkelijk te monteren, maar wij beschikken ook over een professioneel montageteam die voor u het meubilair monteert en eventueel verankerd in de grond. De kwaliteit van ons buitenmeubilair is dermate goed dat wij een garantie geven van maar liefst 10 jaar (vandalisme buiten beschouwing gelaten). Wilt u ook uw sportpark verduurzamen? Neem snel contact met ons op.

Bent u benieuwd welke mogelijkheden er voor uw club zijn? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

  Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en rechten die u heeft.