AFC en Holland Sport Systems gaan voor kwaliteit

Vanaf dag een was Holland Sport Systems betrokken bij de nieuwbouwplannen van de nieuwe accommodatie van AFC tussen alle grote en hoge kantoren op de Amsterdamse Zuid-as! De vraag werd gesteld of wij de luxe kleedkamerinrichting voor het selectieteam wilde realiseren, business seats op de hoofdtribune en gaaslockers voor de opslag van het voetbalmateriaal

Historie van Hockeyclub Den Bosch

Eind 1894 kreeg een groep jonge Amsterdammers het plan om een voetbalclub op te richten. Op 18 januari 1895 vond de oprichtingsvergadering plaats in de kelder van een woonhuis aan de Koninginneweg waar werd gekozen voor de naam “Amsterdamsche Football Club”, kortweg AFC. Hun eerste terrein lag tussen de vijvers van het Vondelpark en de Oranje Nassaulaan.
Op 8 oktober 1896 werd besloten dat AFC zou gaan uitkomen in de rood-zwarte kleuren van de stad Amsterdam (bron: AFC Honderdjarenboek, Baarn 1995).

Welke materialen zijn er gebruikt bij AFC uit Amsterdam?

Na meerdere aanbiedingen en 3D-ontwerpen te hebben gemaakt en jaren overleg later hebben wij de luxe kleedkamerinrichting helaas niet geleverd. De business seats en ballenlockers wel! Uiteindelijk is er gekozen voor een strakke maar simpele business seast (type HSS-SPA) dit is een stoel hoge rugleuning, opklapbare zitting en armleuningen die rondom zijn voorzien van een ‘’upholstery’’ (kunstleer).

Voor de gaaslockers is een combinatie gekozen van ons meeste verkochte producten, de type M en type F gaaslocker. De afmetingen van de lockers zijn ruim genomen dat er niet alleen de voetballen in worden opgeslagen maar bijvoorbeeld ook bidons, pionnen of hesjes van het team. Doordat er ook gebruik gemaakt wordt van code hangslot met 4-cijferige code heeft ieder team zijn/haar eigen locker met persoonlijke code waardoor ‘’het even lenen’’ van een ander team niet meer kan. Dit resulteert in minder materiaalverlies en hoeft de club aan het begin van het jaar minder nieuwe ballen te kopen en op die manier zorgt Holland Sport Systems voor een kostenbesparing voor de club.

Afbeeldingen van de opdracht

AFC Business seat
Business seats AFC

Bent u benieuwd welke mogelijkheden er voor uw club zijn? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

    Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en rechten die u heeft.