Vanaf dag een was Holland Sport Systems betrokken bij de nieuwbouwplannen van de nieuwe accommodatie van AFC tussen alle grote en hoge kantoren op de Amsterdamse Zuid-as! De vraag werd gesteld of wij de luxe kleedkamerinrichting voor het selectieteam wilde realiseren, business seats op de hoofdtribune en gaaslockers voor de opslag van het voetbalmateriaal.

Na meerdere aanbiedingen en 3D-ontwerpen te hebben gemaakt en jaren overleg later hebben wij de luxe kleedkamerinrichting helaas niet geleverd. De business seats en ballenlockers wel! Uiteindelijk is er gekozen voor een strakke maar simpele business seast (type HSS-SPA) dit is een stoel hoge rugleuning, opklapbare zitting en armleuningen die rondom zijn voorzien van een ‘’upholstery’’ (kunstleer).

Voor de gaaslockers is een combinatie gekozen van ons meeste verkochte producten, de type M en type F gaaslocker. De afmetingen van de lockers zijn ruim genomen dat er niet alleen de voetballen in worden opgeslagen maar bijvoorbeeld ook bidons, pionnen of hesjes van het team. Doordat er ook gebruik gemaakt wordt van code hangslot met 4-cijferige code heeft ieder team zijn/haar eigen locker met persoonlijke code waardoor ‘’het even lenen’’ van een ander team niet meer kan. Dit resulteert in minder materiaalverlies en hoeft de club aan het begin van het jaar minder nieuwe ballen te kopen en op die manier zorgt Holland Sport Systems voor een kostenbesparing voor de club.

Bent u benieuwd welke mogelijkheden er voor uw club zijn? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

    Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en rechten die u heeft.