Update:

Er zijn maar liefst 184 exposanten aanwezig op de beurs. Wij verwelkomen u graag op standnummer 2.4.33!

Op donderdag 7 maart aanstaande staan wij weer op de Vakbeurs Sportaccommodaties. Deze beurs begint om negen uur en zal om ongeveer vier uur afgelopen zijn. Wij vinden het leuk u te mogen ontmoeten op onze stand met nummer 2.4.33. Als totaalleverancier voor accommodaties hebben wij de afgelopen jaren vele honderden sportverenigingen, gemeentes en andere organisaties voorzien van gaaslockers, duurzame kleedkamerbanken, tribunestoelen, teamlockers en duurzaam buitenmeubilair.

Wij laten u tijdens uw bezoek graag kennismaken met onze producten en denken graag met u mee om uw accommodaties zo efficiënt mogelijk in te richten. Zoals elk jaar wordt de beurs gehouden in Expo Houten, Meidoornkade 24 te Houten. De toegang, parkeren, het bijwonen van lezingen en consumpties zijn gratis. Wilt u een gratis toegangskaart? Klik hier.

Categorie

Bent u benieuwd welke mogelijkheden er voor uw club zijn? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

    Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en rechten die u heeft.