In opdracht van gemeente Ermelo heeft aannemersbedrijf Haafkes uit Goor een nieuw groot sportcentrum gebouwd op Sportpark De Zanderij. Holland Sport Systems leverde de opklapbare tribunestoelen.  Januari jongstleden heeft sportcentrum Zanderij haar deuren geopend.

De opklapbare HSS-FCBM

Aannemersbedrijf Haafkes was op zoek naar een bepaald soort tribunestoel welke wij in ons assortiment hebben. Het ging om de HSS-FCBM opklapbare tribunestoel. Deze stoel is speciaal ontworpen om het gangpad te optimaliseren waardoor u meer functionaliteit krijgt in uw ruimte. Naast het bieden van maximale ruimte zijn de opklapbare tribunestoelen ook van hoge kwaliteit en duurzaamheid dankzij het geblazen dubbelwandige high impact polymeer.

Ergonomisch ontwerp

De FCBM is geschikt voor verschillende installatievormen waaronder vloermontage, balkmontage, inschuifbare stoelen of stijg bevestigde structuren. De stoelen hebben een ergonomisch ontwerp en een perfect ontworpen rugleuning èn er zitten geen scherpe randen of openingen aan. Hierdoor zit deze stoel zeer comfortabel.

In totaal heeft Holland Sport Systems 258 tribunestoelen geleverd in de kleur wit. Ook de montage nam zij voor haar rekening. De stoelen zijn geplaatst in twee sportzalen en bij het zwembad.

Opklapbare tribunestoel
Opklapbare tribunestoel

Bent u benieuwd welke mogelijkheden er voor uw club zijn? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

    Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en rechten die u heeft.