Nederland telt ongeveer 275 golfclubs. De in 1984 opgerichte golfclub Rozenstein is er daar één van. Deze club biedt een 18-holes baan met veel water aan de rand van Wassenaar. Vanuit de leden kwam de vraag of de club golflockers wilde aanschaffen. Een golftas weegt al gauw tussen tien en vijftien kilo. Het is prettig als je deze veilig achter slot en grendel op de club kan laten staan. De club wilde graag gehoor geven aan deze wens, maar het ontbrak hen ruimte. De nieuwe stokkenloods moest nog worden gebouwd, en dat nam wel even wat tijd in beslag. Er werd ter overbrugging een loods gehuurd. In deze loods bouwde Holland Sport Systems een zestigtal standaard golflocker en vierentwintig extra brede lockers. Deze brede lockers zijn voorzien van een stroompunt zodat elektrische golfkarren kunnen worden opgeladen. Bovendien zijn deze brede lockers uitgerust met een verplaatsbaar metalen plankje ten behoeve van de acculader. Daarnaast hebben alle lockers een verplaatsbare kledinghaak om een jas aan op te hangen.

Toen de nieuwe stokkenloods klaar was, heeft Hollands Sport Systems de locker gedémonteerd en geplaatst in de nieuwe stokkenloods. Daarnaast werden er nog ongeveer tweehonderdvijftig nieuwe lockers geplaatst. Dat betekende dat er ook lockers op elkaar werden gezet. Ruimtebesparend, maar een zware tas boven de macht in een locker zetten gaf wel wat problemen.

Maar ook hiervoor had Holland Sport Systems een oplossing; een takelsysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat de golftas eenvoudig in de bovenlocker kan worden geplaatst. Inmiddels functioneert dit systeem alweer ruim 12 jaar naar volle tevredenheid.

Categorie

Bent u benieuwd welke mogelijkheden er voor uw club zijn? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

    Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en rechten die u heeft.