Soms groei je als vereniging uit het bekende jasje. Het overkwam BSC’68. Deze voetbalvereniging uit Benthuizen bestaat, zoals de naam al doet vermoeden, sinds 1968. Het overleg tussen deze vereniging en de gemeente duurde meer dan tien jaar, maar uiteindelijk werd er overeenstemming bereikt. BSC’68 kreeg een nieuw complex. De exploitatie werd uit handen gegeven aan een stichting en daarmee werd Stichting Exploitatie Sportpark “Ons Nieuwe Erf” op en zestien april 2010 een feit.  Een nieuw complex, betekend ook een nieuwe accommodatie. Ook BCS wist het complete assortiment van Holland Sport Systems te vinden. Totaal zijn er 64 ballenlockers geplaatst voor de opslag van trainingsmaterialen. 44 van deze lockers zijn slim geplaatst in de loze ruimte onder de tribune.

Daarnaast zijn er ook nog twee teamlockers geplaatst. Deze zijn voorzien van kledingstangen ten behoeve van de opslag van trainingspakken. De twaalf kleedkamers en twee scheidsrechterruimten zijn voorzien van wandbanken. Omdat deze banken aan de muur zijn bevestigd is het schoonmaken van de ruimte een stuk makkelijker. Boven de banken zijn rijen met veiligheidshaken gemonteerd om daar kleding aan op te hangen. De 210 tribunestoelen zijn geleverd in de clubkleuren groen en wit. Deze zijn zo gemonteerd dat de naam BSC zichtbaar is.

Bent u benieuwd welke mogelijkheden er voor uw club zijn? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

    Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en rechten die u heeft.