In samenwerking met Bam Bouw en Techniek en LG Architecten mocht Holland Sport Systems tribunestoelen leveren voor de Haarbocht- en Winterdijktribune van het TT Circuit in Assen.

De Haarbocht Tribune, welke is gerealiseerd in 2017, heeft een hoogte van twintig meter en is driehonderdvijftig meter lang. Het is de grootste losstaande tribune van Nederland. De tribune bevindt zich in de eerste bocht na de start en biedt plaats aan zo’n tienduizend motorliefhebbers.
Holland Sport Systems heeft voor deze Haarbocht Tribune ruim 2.600 gele, en ruim 7.200 blauwe tribunestoelen geleverd.

De Winterdijk Tribune is in de zomer van 2018 in gebruik genomen. Deze tribune van dertien meter hoog en driehonderdacht meter lang heeft 9.100 plaatsen. Voor deze tribune leverde Holland Sport Systems ruim 6.100 blauwe en 3.000 gele stoelen.

Voor beide tribunes werd gekozen voor tribunestoel HSS-Elegance. Deze stoel heeft een hoge dubbelwandige rugleuning en een ergonomisch gevormde zitting. De stoel is gemakkelijk te reinigen. De stoel is rondom afgesloten ter voorkoming van vuil aan de binnen- en/of onderzijde. De stoel is tevens voorzien van een centrale waterafvoer door middel van een afwateringsgootje.
In de stoelen zit een uitsparing op de rugleuning waar een stoelnummer kan worden gemonteerd.

Bent u benieuwd welke mogelijkheden er voor uw club zijn? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

    Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en rechten die u heeft.