D.V.S. AalstDoor Vriendschap Saamgebracht, ofwel voetbalvereniging D.V.S. is een vereniging uit Aalst. D.V.S. is ontstaan uit een fusie in 1929 tussen de voetbalverenigingen O.V.V.  en de Treffers. De vereniging heeft een kleine zevenhonderd leden.

Tekort aan kleedkamers

Volgens Marion Didden, secretaris van de vereniging, kampte D.V.S. met een nijpend kleedkamer tekort. “De gemeente adviseerde om teamlockers aan te schaffen als de snelste en goedkoopste oplossing van dit probleem. In de regio Aalst zijn er weinig tot geen clubs die lockers hebben en dus stonden we niet direct te springen”; aldus Marion. “Blijkbaar komen in het midden en noorden van Nederland lockers veel vaker voor”.

Optimaler gebruik kleedkamers

Uiteindelijk heeft D.V.S. teamlockers aangeschaft bij Holland Sport Systems. Volgens Marion heeft dit als voordeel dat kleedkamers “leeg” blijven zodat deze optimaler gebruikt kunnen worden. Bovendien hoeven ze niet meer te worden gedeeld met andere teams.

Het was wel even wennen

“Hoewel het inmiddels steeds beter gaat was het toch wel even wennen”; vertelt Marion. “Onbekend is immers onbemind…. Het voordeel is dat alle kleding, schoenen, jassen en tassen in de locker gaan en dat er niets kan verdwijnen. Voordeel is ook dat er niets per ongeluk bij een ander team terecht kan komen dat in dezelfde kleedkamer zit. Wat nog een voordeel is, is dat met een eigen code kan bedenken om de lockers af te sluiten. Omdat er geen gebruik van sleutels wordt gemaakt kan je deze ook niet verliezen. Met name hierop hebben wij positieve reacties op ontvangen”.

Teamlockers D.V.S.
Teamlocker

Categorie

Bent u benieuwd welke mogelijkheden er voor uw club zijn? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

    Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en rechten die u heeft.