Bodyprotector, elleboogbeschermers, handschoenen, helm, legguards, klompen, zomaar een aantal sportmaterialen die je als keeper van een hockeyvereniging nodig hebt om veilig het doel te kunnen verdedigen. Deze enorme sporttas wil je liever niet elke keer van je huis naar de vereniging sjouwen. Onbeheerd op de club achterlaten is ook geen optie, daar zijn de materialen veel te duur voor. Voor het veilig en efficiënt opbergen van de keepersuitrusting bedacht Holland Sport Systems de tassenlocker.

De tassenlocker, hoe werkt het?

De tassenlocker is een gaaslocker die bij een hockeyvereniging niet mag ontbreken. Bij aanvang van het seizoen wordt door het bestuur de tassen met materialen aan de keepers uitgereikt. Gelijktijdig hoort de keeper welke locker voor zijn/haar materialen is gereserveerd en wordt er tevens een codehangslot overhandigd om de locker af te sluiten.  De keeper kan zelf een code aan het slot toewijzen. Mocht de code worden vergeten dan is het slot, en dus de locker, altijd weer te openen met een moedersleutel. Tevens is met deze moedersleutel de ingestelde code te achterhalen.

Op deze manier is de keeper zelf verantwoordelijk gemaakt voor de keepersuitrusting en dient er tevens voor te zorgen dat het materiaal compleet aan het einde van het seizoen weer wordt ingeleverd bij de materiaalman.

Dankzij het gebruik van deze gaaslockers wordt het materiaal schimmelvrij opgeborgen en geeft het niemand van andere teams de kans even wat te lenen waarbij meestal wordt vergeten het weer terug te leggen.

Tassenlockers kan je overal plaatsen

De hockey lockers kunnen in elke vrije ruimte worden geplaatst. Als een club geen ruimte meer heeft binnen zijn bestaande accommodatie dan worden lockers ook wel geplaatst in een zeecontainer. De installatie van tassenlockers in een zeecontainer biedt een aantal voordelen. De container is waterdicht en stofdicht, en biedt een stevige en veilige opbergplaats. Bovendien kost het installeren van deze lockers relatief weinig geld in vergelijking met andere oplossingen en is het een duurzame oplossing, aangezien de container gemakkelijk te verplaatsen is en hergebruikt kan worden.

Alle redenen om een tassenlocker te kopen

Het feit dat een hockeykeeper niet meer zo met zijn uitrusting hoeft te zeulen is niet het enige voordeel van de locker. Door dat materialen veilig achter slot en grendel zijn opgeslagen, kunnen andere teams niet meer even snel iets lenen. Ook diefstal wordt op deze manier bemoeilijkt. Dankzij de gaaswanden blijft de keepersuitrusting goed geventileerd opgeslagen.

Wij zetten voor u de voordelen nog even op een rij:

 • Dure uitrustig veilig opgeborgen
 • Makkelijk te installeren
 • Verplaatsing en uitbreiding mogelijk
 • Overzichtelijk en opgeruimde opslagruimte
 • Goed geventileerd
 • Korte levertijd
 • Lange levensduur
 • Garantietermijn van 1 jaar

Producteigenschappen van onze hockeytopper

De lockers zijn in in twee standaardafmetingen verkrijgbaar.

Voor de tassenlocker type M zijn de afmetingen:
637 x 1000 x 2200 mm (breedte x diepte x hoogte)
637 x 1300 x 2200 mm (breedte x diepte x hoogte)

Worden de lockers in en lange smalle ruimte geplaatst dan adviseren wij type F.

De afmetingen hiervan zijn:
1000 x 637 x 2200 mm (breedte x diepte x hoogte)
1300 x 637 x 2200 mm (breedte x diepte x hoogte

Meer specificaties van onze lockers voor keeperstassen:

 • Lockers zijn te plaatsen in ruimten tot 230-250 cm hoog en kunnen op wenst aan de bouwkundige muren worden gemonteerd.
 • Lockers kunnen bij ruimtegebrek prima in containers worden geplaatst. De containers kunnen worden gehuurd of gekocht.
 • Frames en deuren zijn gemaakt van 2 mm dik staal.
 • Standaard kleur is RAL7035 (lichtgrijs), maar uiteraard in elk gewenste kleur te leveren.
 • Het gewicht van één tassenlocker is ± 60 kilo.

De lockers zijn uiteraard ook te gebruiken voor het opbergen van andere materialen van de materiaalbeheerder. Denk hierbij aan wedstrijdballen, bandagemateriaal of bijvoorbeeld trainingsmateriaal. Uitbreiding is zeer eenvoudig mogelijk: de volgende locker wordt snel aangebouwd. Het systeem heeft vier vakken, daar kunnen dus vier keepers gebruik van maken. Bovendien is de hockeylocker makkelijk te monteren dankzij de uitgebreide montagehandleiding. U heeft één jaar garantie op het materiaal mits er geen opzettelijke vernielingen plaatsvinden.

Tassenlockers kopen? Dat doet u bij Holland Sport Systems!

Holland Sport Systems is de ideale keuze voor hockeyclubs die op zoek zijn naar tassenlockers. Wij hebben al vele hockeyverenigingen voorzien van onze robuuste lockers, dus aan ervaring en kennis ontbreekt het niet. Wij hebben daarom ook al veel positieve en enthousiaste reacties mogen ontvangen van hockeyclubs. Clubs laten weten dat het kopen van tassenlockers uiteindelijk wel de investering waard is. Dit omdat een keepersuitrusting vrij prijzig is. Door het gebruik van tassenlockers worden deze uitrustingen veilig opgeborgen en is gezeul met tassen niet meer nodig. Dat komt het behoud van de uitrusting alleen maar ten goede.  Wilt u ook uw kostbare uitrusting veilig opbergen? Vragen of wenst u een offerte? Bel of mail gerust.

Categorie

Bent u benieuwd welke mogelijkheden er voor uw club zijn? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

  Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en rechten die u heeft.