“Ontdek onze geavanceerde railseat, een innovatieve zitoplossing die de perfecte combinatie biedt van comfort, duurzaamheid en veiligheid. Onze railseat is ontworpen met een stevige stalen beugel en biedt de keuze tussen een stalen stoel of een opklapbare kunststof stoel, waardoor het de ideale optie is voor diverse stadions en sportevenementen.

De stalen beugel van onze railseat biedt een solide en stabiele ondersteuning, terwijl de keuze tussen een stalen stoel of een opklapbare kunststof stoel de flexibiliteit biedt om aan verschillende voorkeuren en behoeften te voldoen. Of het nu gaat om een robuuste stalen stoel voor maximale duurzaamheid of een opklapbare kunststof stoel voor meer gebruiksgemak en ruimtebesparing, onze railseat past zich moeiteloos aan verschillende omgevingen en vereisten aan.

Onze railseat is niet alleen ontworpen voor comfortabel zitten, maar ook voor maximale veiligheid en bescherming van de toeschouwers. Met zijn robuuste constructie en hoogwaardige materialen voldoet onze railseat aan de strengste veiligheidsnormen en biedt hij gemoedsrust voor stadionexploitanten en evenementenorganisatoren.

Enkele van onze referentieprojecten zijn onder andere Hoffenheim, Austria Wien, Atletic Bilbao, FC Los Angeles, Birmingham en de RedBull Arena. Deze prestigieuze locaties hebben gekozen voor onze railseats vanwege hun uitstekende kwaliteit, betrouwbaarheid en comfort, en hebben bijgedragen aan de algehele positieve ervaring van de toeschouwers tijdens evenementen en wedstrijden.

Onze railseat is niet alleen een praktische zitoplossing, maar ook een investering in de toekomst van uw stadion of evenementenlocatie. Met zijn duurzame ontwerp en langdurige prestaties biedt onze railseat een uitstekende return on investment en draagt hij bij aan de algehele tevredenheid van zowel exploitanten als toeschouwers.

Kortom, als u op zoek bent naar een hoogwaardige, veelzijdige en veilige zitoplossing voor uw stadion of sportevenement, dan is onze railseat de ideale keuze. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een offerte aan te vragen.”

  • Railseats at Atletico Bilbao