Sinds 2013 heeft Vitesse een nieuw trainingscomplex gebouwd op het Nationaal Sportcentrum Papendal. Een plek waar alle teams van Vitesse trainen en de jeugdopleiding hun thuiswedstrijden spelen. Holland Sport Systems heeft een deel van dit complex mogen inrichten.
Na de oude situatie te hebben bekeken is er door Holland Sport Systems een voorstel gemaakt en gepresenteerd. De club had wensen en wij veel ideeën. Uiteindelijk zijn de ruimtes op een zo functioneel mogelijke wijze ingericht.

Zo zijn er legbordstellingen geplaatst ten behoeve van de opslag van kleding en schoenen. De vakken zijn voorzien van verstelbare legborden en verplaatsbare vakverdeelschotten. Een doorvalbeveiliging voorkomt dat kleding achter het rek valt. Ook zijn er twee losse verrijdbare kledingrekken geleverd voor bankjassen of ander hangend goed. Deze rekken zijn van een zware uitvoering en passen makkelijk in de lift.

Om de voetballen op te slaan zijn er twee ballenrekken geplaatst. Deze rekken gemaakt van stalen jukken en aluminium rekken zijn als vrijstaand model geleverd, maar kunnen ook aan de wand worden gemonteerd.
Ballenlockers van het type M-1300 zijn geplaatst om de overige trainingsmaterialen veilig achter slot en grendel op te bergen. Totaal zijn er zesendertig lockers geplaatst. De deuren zijn met elkaar verbonden zodat er achttien vakken van elk twee compartimenten ontstaan. De lockers zijn afgesloten met codesloten. De gebruiker kan de code zelf instellen maar desondanks is het slot middels een hoofdsleutel door de beheerder ten alle tijden te openen. De sloten zijn voorzien van een messing huis en daardoor zijn ze weer- en roestbestendig.

De schoenendroogrekken zijn uitgevoerd in RVS en hebben zes niveaus boven elkaar. De twee geleverde rekken biedt ruimte voor 60 paar schoenen. De rekken zijn aan de wand gemonteerd. Schoenenborstels om de schoenen van de eerste modder te ontdoen maken het geheel compleet.

Nu zijn we jaren verder en nog steeds ondervindt Vitesse het gemak waarmee ze werken en de materialen kunnen opslaan.

Bent u benieuwd welke mogelijkheden er voor uw club zijn? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

    Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en rechten die u heeft.