Na Feyenoord gebruikt ook SC Excelsior de ballenlockers.

Rotterdam wordt steeds mooier! Na vele amateurclubs worden de ballenlockers nu ook bij de betaald voetbalclubs geplaatst. Excelsior is de gelukkige bezitter van de lockers. Voorheen werd er gewerkt met ballenkarren, doordat de ballen gestolen werden en het niet meer voldeed aan de verwachtingen kwamen ze bij ons uit. Na ons bezoek aan de club hebben wij een 3D tekening gemaakt met de meeste efficiënte indeling.

Historie van SC Excelsior

Excelsior werd opgericht op 23 juli 1902 door een groepje Kralingse vrienden dat regelmatig bijeenkwam op Woudestein om met elkaar te voetballen. Er is sinds de oprichting veel gebeurd in de historie van Excelsior. De club wordt vaak omschreven als ‘sympathiek, gemoedelijk en gezellig’. Excelsior mag dan al lang niet meer de club van oud papier zijn, de sfeer is amper veranderd. Bij Excelsior kun je in een gezellige ambiance genieten van leuk voetbal.

Welke materialen:

Excelsior heeft gekozen voor de ballenlockers Type M – 1000 met de door ons geadviseerde code hangsloten. De lockers zijn gespoten in de clubkleuren, zwart en rood! De sloten zijn van het merk ABUS en zijn voorzien van een 4-cijferige code met hoofdsleutelfunctie. Door deze functie is het altijd mogelijk dat de beheerder in de locker kan.

Afbeeldingen van de opdracht

Ballenhok SC Excelsior

Bent u benieuwd welke mogelijkheden er voor uw club zijn? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

    Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en rechten die u heeft.