Kampong Hockey gebruikt Tassenlockers en duurzame tribunebanken.

Kampong hockey maakt al enkele jaren met enthousiasme en plezier gebruiken van de tassenlockers. Hierin worden de dure keepersuitrustingen van de hockeykeepers opgeslagen.

Historie van Kampong

Kampong is in 1902 als voetbalclub opgericht door een aantal Nederlands-Indië-gangers, wonende in de Zeeheldenbuurt van Utrecht. In datzelfde jaar werd ook cricket als sport geïntroduceerd. De hockeyafdeling bestaat sinds 1935. Na de oorlog kwamen daar tennis, squash en jeu de boules bij. Deze zes sporten maken tot vandaag de dag deel uit van de Kampong Omnivereniging (6.000 leden). Kampong Hockey (3.401 leden) vierde in 2016 haar 80 jarige bestaan. Op 24 sep 1938 stemde de Nederlandschen Hockeybond over het lidmaatschap van Kampong ’te de Bilt’. Op voordracht van SCHC, zo ging dat toen.

Er is een video gemaakt door Kampong TV welke de geschiedenis op een leuke manier laat zien. Deze is te zien onderaan het artikel.

Welke materialen:

Kampong hockey heeft gekozen voor de tassenlockers Type M 1300. De 1300 staat voor het aantal milimeters dat de locker diep is. Door deze diepte is er ruimte genoeg voor het opbergen van de keeperstassen. Daarnaast heeft de club op de betontribune gekozen voor 100% gereyclede tribunebanken.

Afbeeldingen Tassenlockers

Tassenlockers in Zeecontainer
Kampong Hockey - Duurzame tribunebanken

Bent u benieuwd welke mogelijkheden er voor uw club zijn? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

    Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en rechten die u heeft.