Voor de eerste formule 1 race in Zandvoort sinds 35 jaar hebben wij de mogelijkheid gekregen om de hoofdtribune op te knappen en te voorzien van 2700 nieuwe tribunestoelen.

Uiteraard was de hoofdtribune op het circuit al voorzien van oude, verweerde tribunestoelen, deze hebben wij met ons (de)montage team allemaal verwijderd. Alle verwijderde stoelen werden bewaard in een grote container om vervolgens weer gemaald te worden tot granulaat! Van dat granulaat zijn weer nieuwe plastic producten van geproduceerd.

Nadat alle stoelen verwijderd waren en de tribune gereinigd was konden we beginnen met de nieuwe indeling van de hoofdtribune. In overleg tussen Holland Sport Systems en de directie van het formule 1 circuit is er een mooi ontwerp uitgekomen wat wij hebben gerealiseerd met ons montageteam.

Tot op de dag van vandaag wordt er met plezier gebruik gemaakt van de tribunestoelen HSS-M.

Bent u benieuwd welke mogelijkheden er voor uw club zijn? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

    Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en rechten die u heeft.