De duurzaamste kleedkamerbanken van Nederland is wel het type ‘’EcoClass’’ Deze bank heeft 100% gerecyclede kunststof zitstroken en een ‘’hakenrail’’ van een horizontale plank met aan de achterzijde de kleding haken. Dit is voor de veiligheid van de kleine kindjes die nog op de bank staan en zich niet kunnen stoten tegen een scherpe, harde haak.

Wat maakt de ‘’EcoClass’’ kleedkamerbank zo duurzaam?

Het is een combinatie van duurzamere productie en de kunststof (zit)stroken. Om de veiligheid te waarborgen moeten de muurjukken van staal zijn. Deze zijn in het productie proces op zo min mogelijk plekken gelast, in plaats hiervan worden de banken gebogen. We weten allemaal hoe slecht lassen is voor het milieu dus hier hebben we al wat duurzaamheid gewonnen. Zoals hierboven genoemd is de zitting en hakenrail gemaakt van 100% gerecyclede kunststof zitstroken, die weer geproduceerd zijn van PET-flesjes en overig materialen uit de productie. Door deze stalen steunen en planken te monteren krijg je de ‘’EcoClass’’ kleedkamerbank. De duurzaamste bank!

Kunnen de banken gemonteerd worden door de club zelf?

Omdat er bij veel sportclubs handige mensen aanwezig zijn en het daarmee dus niet altijd noodzakelijk is dat de banken worden gemonteerd door ons professionele montage team hebben wij de volgende mogelijkheden bedacht:

  • Holland Sport Systems zaagt, levert en monteert de kleedkamerbanken.
  • Holland Sport Systems zaagt en levert de losse banken en de club monteert deze aan de wand.
  • Holland Sport levert alle materialen aan en de club zaagt en monteert de banken. Dit is de populairste keuze! Op deze manier bespaard de club veel geld aan zaag en montagekosten.

Duurzame kleedkamerbanken op maat

Doordat we niet alleen duurzame producten willen leveren maar ook zijn is het belangrijk voor ons om zo min mogelijk afval te hebben bij levering van onze producten. Hierdoor produceren wij altijd alles op order en op maat, specifiek voor de klant. Dit geeft de mogelijkheid voor de club op bijvoorbeeld te spelen met verschillende kleuren voor de wandbeugels. Zo kunnen wij de muurjukken in de clubkleuren spuiten en combineren met verschillende kleuren zitstroken. De kunststof stroken zijn in de volgende kleuren te krijgen:

  • Zwart                     Op aanvraag:
  • Grijs                       Blauw
  • Bruin                     Geel
  • Groen                    Rood
  • Beige

Zijn er verschillende duurzame wandbanken?

Er zijn inderdaad verschillende mogelijkheden voor de inrichting van de kleedruimte. Zo is de kleedkamerbank met 1 grote muurjuk en daarop de hakenrail en zitstroken gemonteerd, da is het populairste model. Daarnaast is er de mogelijkheid om de alleen bank aan de muur te monteren zonder hakenrail, opklapbaar, met pootjes, losstaand en veel meer! Neem snel contact op voor alle mogelijkheden.

 

Waarom Holland Sport Systems?

Uiteraard kan er gekozen worden voor een goedkope oplossing van hout wat op dit moment financieel aantrekkelijker is dan onze duurzame meubilair. Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden of op defecten wegens vandalisme op te lossen! Ons professionele montageteam kan het meubilair voor u in elkaar zetten of u op weg helpen door 1 tafel te bouwen en het vrijwilligers team doet het na. Bedenk dat wij alleen gaan voor de beste kwaliteit en daarmee een investering zijn voor de lange termijn.

Bent u benieuwd welke mogelijkheden er voor uw club zijn? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

    Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en rechten die u heeft.