Of het nu bij een (amateur) voetbalclub is, een sporthal of een groot stadion, een tribune die is voorzien van de juiste tribunestoelen geeft toch net die extra professionele uitstraling die je wilt hebben. Denk aan het logo van de club, naam van de club of de clubkleuren. Een mooi voorbeeld hiervan zie je bijvoorbeeld in de Johan Cruijff Arena van Ajax, allemaal rode stoelen en de naam ‘’Ajax’’ in het wit.

Verschillende tribunestoelen:

Verschillende tribunes vragen om verschillende tribunestoelen. Neem nou bijvoorbeeld een ‘’staantribune’’. Hiervoor zijn nieuwe stadionstoelen ontworpen genaamd: ‘’Safe-standing seats of rail seats. Deze stoelen zijn voorzien van een grote stalen beugel waar de personen op de rij achter jou tegenaan kunnen leunen. Het stoeltje zit opgeklapt binnen dit stalen frame en als er even gerust moet worden kan er worden gezeten. In Nederland is na het instorten van de tribune in het stadion van NEC een grote vraag gekomen naar deze stadionstoelen om de veiligheid van de supporters te waarborgen.

Naast deze ‘’bijzondere’’ stadionstoelen hebben wij nog veel andere varianten in het assortiment, denk aan geheel opklapbare tribunestoelen voor uitschuiftribunes of de ‘’normale’’ kuipstoelen die uit 1 geheel bestaan.

Deze laatste zijn de stoelen die wij het meeste leveren en monteren door het hele land. Voorbeelden van mooie projecten zijn Dutch GP circuit Zandvoort, MOTO GP circuit TT Assen en Circuit Spa Francorchamps waar wij bovenop het iconische stuk ‘’Eau Rouge’’ de nieuwe tribune hebben voorzien van gekoppelde tribune stoelen.

Naast deze mooie grote opdrachten richten wij voornamelijk kleinere tribunes in met stoelen variërend tussen de 100-500 stuks. Dit zijn de clubs die nog het meest trots zijn als de stoelen worden gemonteerd door de vrijwilligers. De stoelen worden vaak gesponsord door ‘’de club van 100’’ of leden die graag een eigen stoeltje willen hebben.

Business seats of luxe stoelen in Dug-outs?

Deze specifieke luxe stoelen die wij voornamelijk bij voetbalclubs leveren zijn echt fantastisch en zorgen voor een zeer professionele uitstraling van de club. De stoelen zitten erg zacht, ergonomisch en hebben een hoge kwaliteit leder. Deze business seats hebben veel verschillende voordelen, een daarvan is dat de luxe stoelen voorzien zijn van een kunstleer en het daarom mogelijk is om het logo van de sponsor, businessclub of logo van sportclub in de stoel te borduren voor die extra professionele uitstraling. De stoelen worden geplaatst op tribunes of ze worden in dug-outs geplaatst voor de spelers.

Recyclebare & Circulaire tribunestoelen

Omdat wij een groot voorstander zijn van duurzaamheid laten wij altijd alle tribunestoelen recyclen. De stoelen worden vermalen tot granulaat en klaargemaakt voor productie van nieuwe materialen die bijvoorbeeld weer gebruikt kunnen worden bij de lokalen sportclubs. Lees hier ook meer over in het artikel over ons duurzame meubilair en kleedkamer inrichting van 100% recyceld kunststof.

Ervaring met onze stoelen

Inmiddels maken al vele honderden sportclubs gebruik van de tribunestoelen, business stoelen en safe-standing seats van Holland Sport Systems. Doordat wij veel verschillende stoelen in de verschillende kleuren op voorraad hebben kunnen wij snel leveren en dat is weer fijn voor de club.

Waarom Holland Sport Systems?

Holland Sport Systems heeft ruime ervaring in het ontwerpen en leveren van grote projecten. De twee racecircuits die Nederland rijk is, zijn daar getuige van. Maar uiteraard zijn we ook thuis in de kleinere projecten als voetbaltribunes. Wij denken met u mee, maken een aantrekkelijke offerte en voeren de opdracht tot in de perfectie uit. Met de tribunestoelen van Holland Sports Systems zit u goed.

Bent u benieuwd welke mogelijkheden er voor uw club zijn? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

    Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en rechten die u heeft.