Hotel 't KruisseltTen midden van het Nationaal Landschap Noordoost-Twente staat hotel ’t Kruisselt. Een hotel waar u kwaliteit, rust en een gemoedelijke sfeer treft. Het hotel dat sinds 2016 wordt geleid door Linda en Jeroen Kampman is omgeven door een prachtige natuur èn een negen holes golfbaan. Op golfclub ’t Kruisselt staan 14 golflockers van Holland Sport Systems.

Snelle levering en montage van golflockers

Wij vragen Jeroen naar zijn ervaringen met onze golflockers. “Via een referentie kwamen wij terecht op jullie website. Daar hebben wij een contactformulier ingevuld en werd er dezelfde dag contact met ons opgenomen. Wij ontvingen snel uitgebreide informatie over golflockers. Wij hebben gekozen voor veertien brede golflockers die snel geleverd en gemonteerd werden.

Nooit meer sjouwen en lekker op de fiets

Na levering waren ze binnen één dag klaar voor gebruik. En dat heeft ons als golfclub alleen maar blije leden opgeleverd. Zij hoeven niet meer te sjouwen met hun uitrusting omdat ze deze op de club laten staan. Bovendien komen de leden vaker op de fiets naar de club en blijven ze ook vaker gezellig zitten na afloop van een wedstrijd of golfronde.”

Omdat de kwaliteit van de lockers erg stevig is, verwacht Jeroen dat ze er dan ook nog jaren plezier van zullen hebben.

Categorie

Bent u benieuwd welke mogelijkheden er voor uw club zijn? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

    Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en rechten die u heeft.